14. října 2013

Halloween 2012 - výzdoba ツ

Hi my little monsters :-) ... tak to by byl řádný halloweenský pozdrav a dnes před sebou máme druhý nostalgický článek týkající se loňského Halloweenu. Tentokrát se zaměříme na výzdobu. Musím říct, že kdyby měl člověk neomezený rozpočet, dokázala bych se tak strašně moc vyblbnout s přípravou. A to mi věřte, že by to bylo legen ... počkej si ... dární :-). Jo jo, Jak jsem poznal vaši matku, fajn seriál, i když Přátelé jsou prostě Přátelé :-).  Ale zpět k tématu. Při přípravě párty se samozřejmě musíme řídit naším rozpočtem. Ano, koupím luxusní halloweenskou výbavu, ale dát za to x tisíc a využít to jednou do roka? Příští rok stejně budu chtít zase něco nového, originálního a to z loňska zůstane ležet ve sklepě. Snažili jsme se tedy za málo peněz zahrát hodně muziky :-). A jak to dopadlo se můžete přesvědčit na následujících fotografiích. 

Pokud pořádáte párty, nesmíte samozřejmě zapomenout na pozvánku, kterou rozešlete emailem, nebo poštou všem pozvaným. Loni jsme to "odbyli" internetovou formou. Letos jsme ale pokročili a rozesíláme poštou a to ještě hezky "nazdobené" :-). S každou pozvánkou si vždycky dokážeme tak vyhrát. Hlavní je, aby to člověka bavilo a byl do toho zapálený. Pak už to jde samo :-).

Halloween invitation
Adresa zůstává skryta. Děkuji za pochopení :-). P. S. Kdo uhodne spojitost s časem 17:57 ;-)?



Hodně parády nadělají dýně. Ať už jedna, nebo více, určitě nesmí chybět. Jak už jsem psala ve svém článku, který si můžete přečíst ZDE, při vydlabávání a vyřezávání je sranda a určitě to k oslavě Halloweenu neodmyslitelně patří. Komu bude zároveň líto vyhodit dužinu, může upéct parádní dýňový koláč a už má rázem základ k oslavě hotový :-). Případné další nápady na pohoštění hledejte ZDE ;-).

Bláznivé Halloweenské dýně
A takhle to dopadá, když člověku hrábne :-). Originální dýně bez úprav můžete najít v mém článku ZDE.

Podívejte se i na internetové obchody, nebo navštivte nejbližší obchod s ptákovinami ve vašem okolí. Určitě se tam najdou hezké a ne moc drahé doplňky na vaší párty. Doporučuji i zajít do obchodu KIK. Odtud mám např. girlandy, samolepky, svíčky, keramickou dýni ... vše opravdu za pár korun a kolik to udělá parády. Čím dříve tam ale zajdete, tím lépe uděláte. Loni jsem tam šla až v půlce října a už měli dost vyprodáno. Letos jsem tam zaběhla už v září a výběr ok. Opravdu mi přijde škoda na jednorázovou akci platit za výzdobu obrovské peníze, když i za relativně pár korun se dá uspořádat fakt skvělá oslava. Chce to jen pár nápadů a uvidíte, jak to jde :-).

Dále jsme si koupili umělou krev a udělali s ní po bytě, hlavně tedy po dveřích, které jdou umýt, krvavé obtisky ruky. Docela efektní, sklidilo to úspěch :-).

Blood, Zombie


Starými bílými prostěradly a povlečením jsme zakryli nábytek. Nevadí, že je sem tam díra. Je přece Halloween a uhlazenost není in :-). Na vysoku skříň jsme namalovali obličej ducha, který se strašně líbil a všichni si dělali srandu, že pod ním máme schovaný automat na Colu :-D. Dále jsme nakreslili na kus prostěradla obrovskou pavučinu a nalepili na ní pavoučky. Ovšem když tohle viděla kočka, nedokázala se udržet a začala naší snahu ničit :-). Skákala a strhávala pavouky, které následně honila po podlaze. V kuchyni připravuji občerstvení a slyším z obýváku rachot. Tak se jdu podívat, pavouci na zemi a kočka ve svém živlu :-D. Joo, to jsem jí hnala :-).

Halloween


Další dekorací jsem se inspirovala na internetu. Potřebujete pet lahev s oranžovým džusem, nebo obyčejnou vodu obarvíte barvivem, je to na vás. My si koupili dvoulitrovku džusu, strhli nálepku a přítel namaloval podle vzoru obličej. Prostě taky taková dýně, ale v lahvi :-).


Jack O'Lantern


Na celkový výsledný efekt se můžete podívat níže.

Halloween


Halloween


Halloween

Bloody door, Halloween Menu

Halloween


Ať se vám letošní výzdoba vydaří, příšerky ;-). Těším se na vás u halloweenského pokračování!


8 komentářů:

  1. no fíha, ti snad zkusím sehnat kostlivce, ať se Carrie vyřádí :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toho by se bála. Nesmí to být větší než ona :-D. A malýho už doma máme ;-). I když, kdyby byl položenej na zemi, měla by prolejzku :-).

      Vymazat
    2. :-D tak to já zkusím mrknout po něčem levném a obrovském :-D

      vědět to tak o tři měsíce dřív, mohla jsme udělat kostru pomocí novin, buničité vaty a škrobu :-D

      Vymazat
    3. A ty jsi mi nějaká tvořivá :-)

      Vymazat
  2. no jsem zvědava co přijde za pozvánku :-).. už se moc těším..:)

    OdpovědětVymazat
  3. a ty skleničky chci :D jsou naprosto super...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám bohužel jen dvě. Ale jsou bomba :-). Seženeš v ptákovinách.

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vážím si jich ;-)