21. srpna 2013

Vítejte! Alias můj první příspěvek

Ještě jednou vítám všechny, kdo zabrouzdali na mé stránky. Pravidelné i nahodilé reporty očekávejte přibližně za 14 dní, to bude totiž čas, kdy se vrátím z dovolené a budu moci přispět prvním smysluplným článkem :-). Tohle je spíš taková zkušební verze, jelikož s blogováním teprve začínám, je potřeba si vyzkoušet vložit svůj první příspěvek a trochu si to prostředí Bloggeru osahat :-).

A o čem mám vlastně v plánu psát? Popravdě řečeno vám asi nenabídnu ten klasický blog zaměřený např. hlavně na make up, fashion, nebo třeba vaření ... spíš taková všehochuť :-). Jsem asi jako většina holek/žen, miluju kosmetiku, ráda se hezky obléknu, zároveň ale nedokážu žít bez cestování, které člověka neskutečně duševně obohatí nejen o zážitky, ale dá mu i možnost srovnání, nahlédnutí do jiných kultur atd.. Mé články budou určitě i pro milovníky zvířecích mazlíčků a to hlavně koček :-). Jo jo, mám doma jednoho malého kočičího teroristu, bez kterého by mi přišel můj domov hrozně prázdný a smutný. Kočička se jmenuje Carrie a kdo z vás uhodne, kde přišla ke svému krásnému jménu :-)? Mezi mé příspěvky bych určitě ráda zařadila i články o životním stylu, o tom jak být fit, stále mladá, krásná, perspektivní ... ne, dělám si srandu :-). Ale článek na téma lifestyle určitě taky přijde. A co dál? O čem budou další články? Nechte se překvapit ;-). 

A samozřejmě budu moc ráda a nechám si poradit jak od zkušených, tak od laiků, kterým jsem doposud stále i já a ještě určitě nějaký čas budu, co zlepšit na stránkách, co by vás zajímalo, jaké téma, co byste chtěli vědět :-).

Budu se na vás těšit u dalšího příspěvku, který bude plný slunečného Řecka :-). Tak αντίο (řecky nashledanou) a v září jsem tu s mým prvním opravdovým článkem ;-)!

4 komentáře:

  1. Juuuu, ze by cici dostaa jmeno podle toho poradu, co ted za chvili pobezi na prime? Akorat ted premyslim, jestli dostala svemu jmenu :-)

    Blog vypada moc pekne, uz se tesim az se vratis z dovci a poreferujes :-)

    A hodne stesti s bloggerem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Správně uhodla ;-). No ... svému jménu dostála zase v jiných ohledech. Jelikož je kastrovaná a má u mě tvrdý režim, nikam nesmí, tak si chudák asi moc kočičin neužila :-). I když Bůh ví, co prováděla, než se dostala do mé adoptivní péče ;-)

    A děkuju moc za pochvalu, a hlavně za TVOU POMOC! To byly věčné otázky typu: "Já to chci tak, proč to nejde?" a "Jak udělat, aby to vypadalo tak a tak?" :-D Zvládla jsi to bravurně. Je vidět, že jsi vycvičená od holek a máš nervy ze železa :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vuuuubec :-) ja presne s podobnymi otazkami doted otravuju chudinky Rendy z Ordinary, Petu a Radku z ILoveMakeup :-)

      Vymazat
    2. Hlavně, když se najde někdo ochotný a poradí. Nikdo učený z nebe nespadl a člověk na to kolikrát kouká jak puk :-D.

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vážím si jich ;-)