17. října 2013

Halloween 2012 - párty ツ

Zdravím všechny halloweenské příšerky :-), dnes vám přináším zakončení trilogie o tom, jak jsme loni slavili tento strašidelný svátek. Tentokrát to bude o samotné párty s pár fotkami mých blízkých jakožto strašlivých a hrůzostrašných monster :-D. Kdo se ale nerad bojí, může si přečíst článek o občerstvení ZDE, nebo o výzdobě halloweenské akce ZDE.



Po řádném rozeslání pozvánek stačí už jen doladit kostýmy, vyzdobit byt popř. jiné prostory jako garáž, školní tělocvičnu, kulturní halu :-D. My jsme se zatím dopracovali jen na domácí párty, ale kdo ví, co bude za pár let ;-). Jako správní hostitelé nesmíte zanedbat přípravu pohoštění. Důležité je, aby bylo laděné v halloweenském stylu a ti, kdo si chtějí opravdu vyhrát tak jako každoročně my, připraví i tištěné menu.

Jelikož nebydlíme v obrovském bytě či baráku, mohli jsme pozvat jen pár nejbližších. Bylo mi pak nakonec líto, že jsem nemohla pohostit více přátel, kteří pak byli smutní, že nemohli přijít. 

I když jsme začínali s přípravou výzdoby a občerstvení docela brzo, jak to tak bývá, sotva jsme stíhali. První hosté přišli na čas, což jsem vůbec nečekala a běžela se teprve do kouplny malovat :-). Letos budu připravená už pět minut před začátkem a budu stepovat u dveří v plné hrůzostrašné a dechberoucí parádě :-).

Hrozně moc bych chtěla poděkovat všem účastníkům našeho loňského Halloweenu, jelikož ač se mezi sebou páry neznaly, rozuměly si, jako kdyby byly dobří známí a kamarádi. Bylo moc fajn z kuchyně při přípravě občerstvení poslouchat a sledovat, jak se baví, smějou se, jak si to prostě užívají. Teď asi vypadám jako nějaký šmírák a už ke mě nikdo nikdy nepřijde :-D.

A co se nám vlastně nashromáždilo za sešlost :-)? Sexy nestoudná čarodějka dorazila s mnichem poustevníkem s cédéčkem na hlavě :-), které se ale čas od času nějak promáčklo. Jak děsivé, on snad nemá lebku! Dále tady byl Mr. Drákula osobně a přivedl si s sebou i svou nejmilejší oběť, napůl živou, napůl mrtvou, každopádně pěkně vysátou :-). Aby dobro mohlo bojovat se zlem, byl přítomen i Superman a Batgirl. Na celou akci dohlížel pořádající Barbar, který měl občas vážné problémy se svým chováním, např. když pořadatelku černou kočku tahal za ocas, chtěl vykouřit čarodějnici koště a podobné nešvary, které jsme mu ale rádi odpustili se slovy: "No jo, no, hold barbar." :-D


Půlnoční překvapení ... kočičí Zombie :-)



Halloween

Zdroj fotky před úpravou ZDE


Zdroj fotky ZDE

Zdroj fotky před úpravou ZDE




Cpali jsme se, pili jsme, smáli se, vykouřili vodní dýmku míru a někdy po půlnoci vyrazili do klubu. Naskočili jsme do taxiku, kde se nás s velkým překvapením taxikář vůbec nebál. Asi je po nocích zvyklý na různá monstra :-).




Čekali jsme, když je vyhlášený halloweenský večer, že na parketu nebo u baru potkáme více kostýmů. Občas tam na nás spíš lidi koukali jako na exoty :-). Pár převleků jsme nakonec ale taky potkali a některé dokonce moc zdařilé! Zatancovali jsme si, užili si pochvaly od několika návštěvníků diskotéky, vyblbli jsme se a spokojení jsme vyrazili domů do připravených postýlek :-).

Opravdu na tento večer moc ráda vzpomínám a doufám, že ten letošní bude stejně tak super, jako ten loňský. Ještě jednou díky všem, kteří se zúčastnili, díky za super atmosféru a náladu, kterou jste s sebou přinesli. Protože když je dobrý kolektiv, i kdyby výzdoba a jídlo nestálo za nic, vždy si to užijeme :-).

Jéé, to je super si takhle zavzpomínat. Co vy, slavili jste loni? Nebo se chystáte až letos? Pokud ano, tak věřím, že se vám párty vydaří a zažijete úžasný večer. Mějte se příšerky a věřte, že tímhle článkem Halloween nekončí :-).

3 komentáře:

  1. Kdyz sem cetla vykourit carodejnici koste.. Predstavovala jsem si vetsi prasencinku :-) coz o mne neco asi vypovida :-D

    Loni jsem nic podobneho nezazila, letos to snad poradne oslavim. I kdyz tedy Halloween nijak neslavim, ale kdy jindy se odreagovt a udelat si ze sebe srandu, nez v tento den.

    Jinak kocicka krasna, barbar byl az do posledni krve barbarem :-)

    A uz se tesim na pokracovani :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ellen očekávala, že se pod názvem halloweenská párty skrývá něco jiného, že to je jen kamufláž :-D. Ale tak aspoň jsem ti to objasnila a nebudeš letos po příjezdu zklamaná :-). Pouta a bičík můžeš nechat doma :-D

      Vymazat
    2. :-) to nehrozi ani omylem, moje matka mne stejne podezira, ze chci jet na swingers a ne na halloween party :-D a rika, ze kvuli party deti pohlida, kvuli tomu druhemu ani nahodou :-)

      Pouta rozbita..lepe receno, par let jim chybi klice :-D a bicik nevedu :-D ani placacku na mouchy tu nemam :-D

      A navic by se to nehodilo ke kostymu. Ted si vsak pohravam s myslenkou, ze nehtum udelam spicky :-D nebo... Telovy lak a na to cerne udelam spice :-)

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vážím si jich ;-)