28. prosince 2013

Milý Ježíšku ...

Milý Ježíšku, 

asi jsem byla letos móóc hodná, jinak si to totiž neumím vysvětlit. Tolik dárků? A jen pro mě? Opravdu jsi mě neuvěřitelně překvapil! To si snad ani nezasloužím! Vím, že kolikrát dokážu být pěkně umíněná, protivná, občas líná, a když mě něco naštve, vrčím kolem sebe a pohledem bych zabíjela :-). Ovšem asi tedy dobré vlastnosti převládají, protože si mě čerti v čase adventním ani nevšimli a uhlí jsem doma nikde taky neobjevila. I když v téhle době, kdy uhlí není zrovna nejlevnější záležitost, by se to třeba i šiklo :-).

Nedokážu skrývat nadšení z dárečků objevených pod stromečkem, i když Vánoce jsou pro mě hlavně symbolem rodiny, přátelství, sejít se po dlouhé době s lidmi, se kterými to prostě přes rok nevyjde např. z důvodu vzdálenosti mezi sebou, dále pohody a celkové atmosféry. Uznávám, že se sněhem za okny by byl celý dojem z Vánoc ještě lepší, přeci jen sníh a bílo k tomu patří. Už si ale asi začínám za ty poslední roky zvykat, jelikož u nás v Budějcích prostě kolem Vánoc ne a ne zasněžit :-).

Každý už je určitě napjatý, co že jsem to pod tím vánočním stromečkem vlastně našla :-). Rovnou se přiznám, že o určitých věcech jsem věděla. Ne, že bych ještě v mých letech psala dopis Ježíškovi, ale tak znáte to. Není nad to vytroubit světu, co by mi udělalo radost :-). Pak tu byly ale i dárky, které mi vyrazily dech, jelikož bych je fakt nečekala, ani by mě to nenapadlo! Hold příště musím být při prolézání obchodního centra s přítelem zticha a neprojevovat spontánně nadšení u všeho, co se mi líbí :-D.

Naježeno následující :-) :


Thank you!


Dior Vernis

Inner beauty is not enough
Ta nemá chybu :-)

Bourjois

F&F


F&F


F&F


Ježíšku, opravdu moc děkuji a slibuji, že budu následující rok minimálně tak hodná, jako ten letošní :-)!

Lady Allila

P. S. Dejte mi vědět, co vám udělalo pod stromečkem největší radost. Dáváte svému okolí tipy na dárky, nebo se rádi necháváte překvapit, co pro vás vymyslí? Budu se těšit na vaše komentáře pod článkem ;-)!

7 komentářů:

  1. :) Dior ♥ Dostala si úžasné darčeky
    čo som si pod stromčekom našla ja, nájdeš tu - http://werushberry.blogspot.sk/2013/12/aj-u-nas-bol-jezisko.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dioří lak zrovna zkouším v náročných zátěžových testech :-). Určitě pak dám na blog ;-).

      Vymazat
  2. Ta plechovka je perfektní, a to moto na něj fakt nemá chybu! Lak od pana Diora vypadá taky lákavě. Hezky tě Ježíšek obdaroval :) Já mám ráda překvapení, a juchání v obchodech je náhodou super věc, jak dát vědět světu, co chceš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plechovka se mi tu hezky vyjímá. Bylo to pěkný překvápko :-).

      Vymazat
  3. Ty jsi musela být opravdu moc hodná. ;) Ale já jsem si jistá, že sis všechny dárečky určitě zasloužila! :)
    Já taky při prolézání obchodních centre dávám značně najevo co se mi líbí. ;) Takže tipy svým přátelům a rodině dávám, ale mám ráda i různá překvapení. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak, tak, překvapení mám taky ráda, ale není nad to, když se ze zabaleného dárečku vyklube něco, co se člověku opravdu líbí, co chtěl :-).

      Vymazat
  4. Úžasné dárky jsi dostala:) Dior, krásná sovička na krk, super:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře, vážím si jich ;-)