14. ledna 2014

○•○ Gelové vs. přírodní nehty & jedna malá inspirace ○•○

Ahoj všichni!

Dnes si dáme jeden lakovací, co vy na to :)?

Nail art


Je tomu již nějaký ten týden, kdy jsem přesedlala z gelových nehtů na ty své. Nebýt toho, že moje úžasná manikérka v salonu končila, asi bych tam byla ještě dodnes, ale to je věc vedlejší :). Nejsem zastánkyní těch dlouhých, na první pohled umělých nehtů, který jsou tak nepřirozený, až to bolí. Gel jsem nosila spíš z praktického hlediska. Dokonce jsem byla i dlouhá léta gelový odpůrce :). Ovšem když jsem zjistila, že to jde vlastně i jinak, že moje nehty nemusí nutně vypadat jak z hororu (berte to s nadsázkou), neskutečně jsem si je zamilovala. Nikdo by totiž na pohled nepoznal, že mám přes svůj nehet gelovou vrstvu, byly neustále hezké, upravené, neoprejskané. Jednou za tři týdny jsem si zašla na pokec do salonu, kdy po hodině a půl jsem odcházela s rukama jak z alabastru. Joo, to byly pohodlný časy. Ráda na ně vzpomínám :). Ovšem pár nevýhod to mělo. Ne vždy byly k dispozici přesně takové odstíny, jak bych si představovala. No, určitě to všechny znáte. Obrázek napoví :).



ZDROJ

Dalším mínusem byly novinky. Přeci jen každému se líbí něco jiného a domů si flexibilně koupím, co zrovna frčí, mnohem jednodušeji, než vysvětlovat v salonu, ať zrovna a jen a jen pro mě objedná to a to. A zatřetí, občas chce člověk prostě zkoušet, měnit, přizpůsobit outfitu apod., což u gelových, na něž člověk zajde tak jednou za tři týdny, moc dobře nešlo. A občas mi vadilo nosit tak dlouho jednu a tu samou barvu.

Bohužel jsem majitelkou docela jemných a křehkých nehtů a nikdy se mi nepodařilo s tím něco extra udělat, takže se mi stává, že se mi lak z nehtů odštípne. Většinou to jde ale dobře zakamuflovat, nebo hold odlakovat a nalakovat znova. To je určitě mínus u té přírodní varianty. Gel prostě vydržel snad úplně všechno :). Ovšem ta radost z nehtů, když můžu experimentovat, vyblbnout se, kupovat si laky, který se mi líbí, ta za to stojí :).

A teď už konečně k jádru pudla. Poslední dobou jsem si zamilovala kaviár na nehty, a když jsem ho viděla u Essence za nějakých 50 korun, bez váhání byl můj :). Lak od Rimmelu mám už od léta. Tehdy jsem ho ještě používala jen na nožky. A vida, jaké má nyní využití :). Podkladový a vrchní lak Gabriella Salvete.

Salon Pro Peppermint

Nail caviar

Nail caviar

Nail caviar

Nail caviar

Nail caviar

Nail caviar

Doufám, že se vám dnešní článek líbil a těším se na vás u dalšího!

Lady Allila

○•○ 

8 komentářů:

  1. holka, ty mi děláš radost :-)

    Moc moc povedené a fotky paráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, když mám takový vzor, jako jsi ty, tak to jde pak samo ;) :*

      Vymazat
    2. zítra budou folie, kdyby si chtěla experimentovat :-)

      Ale já si myslím, že dost záleží na majiteli, jak je ta tom s chutí, šikovností a představivostí a ta tu hraje pro tebe :-)

      Vymazat
    3. Hmm, myslíš? Vždyť já ani nevím, co se s takovou folií na nehtech provádí :-D. Leda, že by šlo o potisky, to bych pak věděla a je pravda, že bych je i ráda zkusila ;).

      Vymazat
  2. Gely miluju právě díky tomu, že vydrží;) Já jsem dostala sadu na gelovky k vánocům takže jsem si nehtíky dělala pořád doma, ale uplně jsem si je zničila, byly jak papír. Nehty už se zotavily a jelikož mám své nehty slušné, nechávám si teď po dlouhé době dělat gelovky ale na své nehty;) Už si musím ušetřit a objednat vlastní gely abych si je mohla dělat zase doma:)
    Kaviár nehtíky se mi moc líbí- krásné a elegantní;) Barvičku, který má lak Rimmel miluju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky vždycky nechala ty nehty jen potřít gelem a pak doupravit. Žádný prodlužování. A fakt nikdo nepoznal, že mám gelovky a všichni mi nehty vždycky hrozně moc chválili. A jak říkáš, opravdu vydržely. V tomhle to byla absolutní bomba.

      Vymazat
  3. Gelové nehty jsem nosila asi 5 let na střídačku. Vždycky jsem si řekla, že dost, ale pak jsem byla líná se starat o vlastní nehty... a tak to šlo pořád dokola. Nakonec jsem odolala a už dva roky mám svoje nehty. Tenhle lak má moc pěkný odstín, něco podobného mám od Catrice.

    Laková Give zde!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře, vážím si jich ;-)