22. září 2013

TAG: Liebster Award

Před pár dny jsem byla poctěna a nominována mojí kamarádkou a blogerkou v jedné osobě Ellen na vytvoření TAGu Liebster Award. Podstata je v tom, dozvědět se něco o pisateli blogu a zároveň umožnit zviditelnění nových blogů do 200 pravidelných čtenářů. Tímto bych ještě jednou chtěla Ellence moc poděkovat a budu se snažit zodpovědět její záludné otázky co nejlépe :-).

Zdroj: ZDE


Snažila jsem se najít na internetu přesné znění tohoto TAGu, ale zjistila jsem, že se mnohdy liší, i když podstata zůstává stejná. Přizpůsobím si to tedy k obrazu svému :-).

1. Poděkovat (což je samozřejmostí) a odkázat na blogerku, která mě nominovala.
2. Zodpovědět jejích 10 otázek, které si na mě připravila.
3. Vymyslet svých 10 otázek.
4. Nominovat blogerky, jejichž blogy si to podle mě zaslouží.

Jelikož první bod máme splněn, můžeme směle vykročit k další, Ell odpustí, ale asi i trochu zábavnější části :-). Ellen si na mě připravila 10 otázek, na které jdu nyní odpovědět.


Otázky od Ellen:

Vana nebo sprcha?
Jednoznačně vana! Miluju dlouhé koupele a to buď relax při svíčkách a hudbě, nebo si pustit film, seriál a prostě vypnout :-). Druhá varianta v poslední době převládá.

Kdo je Jeremy Clarkson a žádný google, prosím :-D
Jeden z moderátorů Top Gearu. Ten nejstarší :-). Nemůžu říct, že bych tento pořad sledovala pravidelně, ale baví mě a dokonce jsou i díly, které jsem viděla víckrát. Např. ten, jak se snaží dostat skrz Londýn každý jiným dopravním prostředkem (autem, na kole, metrem, lodí :-)).

Neoblíbená kosmetická činnost?
Epilace, depilace ... to je prostě furt dokola. Ne, že bych byla nějaká zarostlá gorilka :-), ale prostě mě to nebaví a svět trvale bez chloupků by byl mnohem krásnější a jednodušší :-D.

Piercing nebo tetování?
Nejsem majitelkou ani jednoho, ale pokud bych si měla vybrat tak piercing. Nad ním jsem v mých pubertálních letech i vážně přemýšlela. Tenkrát frčela móda šperku v pupíku a byla to ještě doba, kdy jsem si to i mohla dovolit :-). Ale nakonec z toho nějak sešlo. A proč ne tetování? Mně se to na některých lidech líbí, o tom žádná. Ale vím, že by se mi to omrzelo. A to není jako: "Už se mi nelíbí tenhle svetr, koupím si novej a tenhle dám pryč." To už je prostě napořád. No a co já pak s tím, když už se mi to okouká? Na Aukru to neprodám :-D.

Co si představíš pod pojmem nejhorší vánoční dárek?
Snažím se na to přijít, ale nic mě nenapadá. No fakt ne. Já na Vánocích spíš miluju tu atmosféru, výzdobu, to jejich poselství stmelit lidi dohromady a udělat si na sebe čas aspoň v období adventu. A co miluju, tak je dárky dávat. Obzvlášť když vím, že je to něco, co se dotyčnému bude líbit a co se líbí i mně a z čeho mám radost a dobrý pocit, že to je fakt ono. A pokud bych opravdu musela vymyslet nějaký nejhorší dárek, co bych mohla dostat, tak asi nějaká hodně špatná zpráva.

Co je otravnější, mytí nádobí nebo žehlení?
Jak kdy :-). Když se nám tu vytvoří hromada nádobí a člověk to pak myje celou věčnost, tak to nádobí. Ale většinou spíš žehlení. Trvá to dýl, a když se k tomu nahromadí košile, to je pak teprve otrava! :-D

Tvůj nejoblíbenější korektor?
Maybelline AFFINITONE ... moment, dojdu se podívat, ať to máte pěkně podrobně :-) ... 02 Natural.

Tři oblíbené ČR/SK bloggerky a proč?
Petra LovelyHair – miluju její videa. Navíc jsem měla možnost se s ní setkat osobně a je to fakt moc fajn holka. Má styl, je krásná a do toho milá, inspirativní, sympatická. No co víc dodat :-)
Plum Foolery – stejně tak jako Peťu jsem i Plum, tedy Karolínu, poznala osobně na blogerském srazu. Ochotně nám představila produkty, které prodává na svém eshopu, kde mimochodem moc ráda nakupuju :-). Celkově mám její videa a články ráda, je upřímná a baví mě :-).
Lenka msl3nik – a teď něco ze slovenské blogerské komunity. Líbí se mi její slovenština. Fakt v jejím podání to zní tak hezky, mnohem líp než čeština. Je to sympatická blondýnka ... a ... a nevím, co dodat. Jelikož u všech bych přibližně řekla to samé. Všechny tři jsou prostě moc fajn, sympatické a jsou to kočky. Píšou články a natáčí videa o tématech, které mě zajímají a baví mě trávit svůj volný čas brouzdáním po jejich stránkách. Holky, jen tak dál, jste bezva :-)!

Tvůj vysněný kosmetický produkt/věc?
Teď momentálně asi Clarisonic, ale určitě by se toho našlo mnohem víc :-). Zároveň mám políčeno na produkty Em od Michelle Phan, mé oblíbené zahraniční blogerky. Má nádherné paletky! Aspoň jedna z nich musí být moje a doufám, že to nebude dlouho trvat ;-)!

Voják nebo policajt? A proč?
Taťka byl voják, podplukovník. Takže asi tak. Co víc dodat :-).


Moje otázky:

1) Tvé vysněné místo na zemi, kam by ses chtěla podívat, nebo už jsi se podívala a proč.
2) Nejoblíbenější značka/y kosmetiky a oblečení.
3) Co Tě vedlo k tomu založit si vlastní blog?
4) Co pro Tebe znamená absolutní relaxace?
5) Záludná otázka :-) ... Praha nebo Paříž?
6) Byt vs. rodinný dům?
7) Máš nějaké životní motto?
8) Kolik času ráno strávíš v koupelně, než vyrazíš do práce či školy? (Předem se omlouvám za takovouhle otázku na tělo :-))
9) Co považuješ za svůj největší kulinářský úspěch?
10) A teď s pravdou ven ... kočka nebo pes :-)?


Nominace blogů:

A teď tadááá, jsme u posledního bodu, čili nominace dalších blogerek. Přiznám se, že do doby, než jsem začala psát tenhle článek, jsem znala kromě Ellen jen profláklé a zavedené blogy. Prostě ty nejvíce sledované. Nejprve jsem si říkala, že prostě poslední bod vynechám a fertig. Ale nakonec jsem dostala nápad a zabrouzdala pro inspiraci na server pro blogerky a koukala po nově přidaných, a že jich tam bylo docela dost. Nakonec jsem ale vybrala tři, které mě zaujaly a proto bych je ráda nominovala na tento TAG Liebster Awards. 

Jsou to blogy:


Holky, doufám, že TAG uchopíte za správný konec, a že Vám přinese nové pravidelné čtenáře, které si podle mého názoru určitě zasloužíte ;-). Držím palce při zpracování a dejte vědět, jak to šlo a berte mé vtíravé otázky s nadhledem :-).

Vám ostatním přeju hezký den a jestli se chcete svěřit i s vašimi odpověďmi, tak sem s nimi :-).

6 komentářů:

  1. To je moc pekne napsane :-)
    Mrknu na ty nove blogy, treba taky nejaky zaujme :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Ellen :-). Snad jsem na Tvé otázky odpověděla dostatečně ze široka :-).

      Vymazat
  2. Krásná zpověď a originální blog :)
    Moc děkuji za nominaci a snad si u mě počteš něco originálního i dále :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Clair. Určitě se k Tobě na blog vždycky ráda vrátím a počtu si, co nového ;-). A nezapomeň mi dát vědět, až TAG vytvoříš. Těším se na odpovědi na mé otázky :-).

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vážím si jich ;-)