19. září 2013

Fall Juice ✓

Hi everyone :-)!

Podzim už se rozjel v plném proudu a hned nám ukázal svou odvrácenou tvář, kdy je venku zima, déšť, zamračeno. Prostě nic pro mě, pro milovníka léta :-). Ano, podzim dokáže být krásný, ale to by to venku muselo vypadat trochu jinak. No, a jelikož jsem v posledních dnech nějaká oslabená a nejspíš na mě něco leze, připravila jsem si koktejl plný vitaminů, o který bych se s vámi ráda podělila. Není na tom nic složitého. Ovšem důležitá info - je potřeba odšťavňovač. Jinak to neuděláte. 

Zašla jsem do místního farmářského obchůdku a nakoupila jablíčka, hrušky, mrkev a červenou řepu. Musím upozornit, že s řepou opatrně. Barví jak divá a budete mít od ní úplně všechno :-). Naštěstí to jde dobře umýt, pokud to tedy uděláte hned a nenecháte to zaschnout. 

Takže jdeme na to!

Důležité je čerstvé ovoce a zelenina. P. S. Nezapomeňte umýt!
Připravíme si odšťavňovač
Ti, kdo si chtějí ušetřit práci, vloží do nádoby na odpad igelitový pytlík,
který se pak jednoduše celý vyhodí.
Výsledný produkt necháme odborně otestovat :-)
A pak už si jen užíváme relax v horké vaně plné pěny při oblíbeném filmu ;-)

Jéé, to bylo fajn, to se mi to bude hezky spát :-). Tak dobrou noc i vám a dejte vědět, jestli si taky děláte své vlastní džusy a jaká je vaše oblíbená kombinace ;-).


2 komentáře:

  1. Mňam :-) já jsem spíš na ovocné kombinace ale určitě někdy vyzkouším i toto! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo ovocné kombinace, to mi povídej :-). V létě proběhlo tolika smoothie, že když si na to vzpomenu, dostávám na ně chuť :-). Ale to jsem ještě neměla blog a pořád tak váhala, zda si ho založit a vyslyšet svůj vnitřní hlas, nebo tu myšlenku zahodit do koše a z obav, ať už byly jakékoliv, pustit blogování k vodě. Naštěstí, i když možná pro někoho naneštěstí :-) zvítězila první varianta a postupně se snažím vytvářet a rozšiřovat můj zatím malý a neznámý bloček a slibuji, že časem bude koktejlů a smoothie mnohem víc ;-). Díky za koment a členství, moc si toho vážím!

      Vymazat

Děkuji za vaše komentáře, vážím si jich ;-)